Webinar Creation

Moderne problemen vragen om moderne oplossingen. Veel organisaties zijn op zoek naar nieuwe manieren om toch hun doelgroep te bereiken. Webinars zijn daarin een geweldige oplossing. Met een relatief lage drempel, kan je je klanten goed te woord staan op een professionele wijze.

Waar veel organisaties afhaken is het feit dat technische aspect van de webinar toch lastiger is dan verwacht. “Moet ik een nieuwe camera aanschaffen? En hoe zit dat met een goede microfoon?” Geen stress, ik kan je hier in helpen: ik zorg voor het materieel en help je bij een strakke presentatie.

Zo kan jij je focussen op de inhoud, ik op het technische aspect.

KlantMeerdere
SkillsVideo, Webinar Uitzenden

Waarom een webinar?

Comfortabel vanuit je kantoor (of zelfs thuis) kan je een groot publiek aanspreken. Spreek jij vaak af met klanten of houdt je presentaties voor grotere groepen. Een webinar kan een uitkomst bieden. Zeker in de huidige situatie, waarin het ‘nieuwe normaal’ betekent dat we meer op afstand zullen werken.

Live of een opname?

Er is een groot verschil tussen live webinars of webinars die eerder zijn opgenomen. Live webinars geven de mogelijkheid om in te gaan op de vragen van de kijkers. Terwijl eerder opgenomen webinars gemonteerd kunnen worden tot een vlot verhaal.

Wat heeft jouw voorkeur?

Goed materiaal is de basis

Scherp in beeld en duidelijk te horen. Daar kan je zeker van zijn!

Ja, doe mij zo'n webinar!